Novosti

Novosti


Vaše dijete zaslužuje biti zdravo, zadovoljno i jako kako bi moglo dobro učiti i stabilno se razvijati. Dječje bolesti su dio odrastanja i ne mogu se uvijek izbjeći, čak i sa cijepljenjem i zdravim stilom života. Brojni su čimbenici koji aktiviraju bolest i ne možemo spriječiti da dijete bude podložno svim tim čimbenicima.

Trudnoća je period kada žene, zbog mogućih rizika za nerođeno dijete, s pravom oprezno pristupaju konvencionalnoj medicini. Na žalost, žene često misle da naprosto moraju izdržati nelagode poput jutarnjih mučnina, žgaravice, zatvora ili proljeva, laganih problema sa mokraćnim putevima, gljivičnih upala, anemije i križobolje koje su česte u trudnoći.

Homeopatija i pedijatrija je kombinacija o kojoj mnogi nisu navikli eksplicitno razmišljati. Homeopatija se redovito koristi za liječenje djece u mnogim dijelovima razvijenog svijeta. Iako većina zna vrlo malo o homeopatskoj medicini, nakon kineske medicine, homeopatija je druga najviše asprostranjena grana medicine na planetu.

Najveći organ na ljudskom tijelu je koža koja služi kao štit između tijela i milijuna stranih tvari koje postoje u našem okolišu,koja kao i bubrezi i crijeva, sudjeluje u izlučivanju toksina i drugih tvari iz tijela. Kao rezultat toga, koža je sklona promjenama boje, pucanju, suhoći, ljuskanju, svrbežu, crvenilu, ljuštenju, postaje gruba, zadebljava se te može ukazivati na razne probleme.

Napuni svoj medicinski ormarić i prvu pomoć sa ovim korisnim pripravcima kako bi bili pripremljeni za male životne padove, modrice, posjekotine, ogrebotine, zubobolju, opekline i opće boljetice. Ovi višenamjenski pripravci su izabrani jer su korisni i učinkoviti u općoj kućnoj upotrebi za sve dobne skupine.

Ako Vašu bebu jako muči nicanje zubića a uobičajeni pristup sa žvakalicama i dudama ne djeluje, trebali biste pokušati sa homeopatijom. Homeopatski pripravci za nicanje zubića su izvrstan način za olakšavanje neugode nicanja zubića kod beba. Homeopatski pripravci se koriste godinama i mogu biti izrazito djelotvorni, ali homeopatski pripravak biste trebali koristiti samo prema savjetu i naputcima stručnjaka.

Mnogi roditelji nemoćno promatraju kako njihova djeca pate od uobičajenih dječjih bolesti. Odbijaju davati antibiotike, ali postoji alternative. Homeopatija, jedan od najstarijih oblika prirodne medicine, nudi holistički pristup. Liječi cijelu osobu a ne samo simptome.

Prije prepisivanje pripravka, homeopat će utvrditi bolesnikovo opće i emocionalno stanje te odgovor (fizički ili psihički) na stresove u životu. Djeca brzo odgovaraju na homeopatsko liječenje. Imaju prirodnu sposobnost za zdravlje, zacjeljivanje i sreću te je  njihova povijest bolesti nekomplicirana prekomjernim uzimanjem lijekova ili emocionalnim traumama.

Glavni izbornik

Radno vrijeme

Pon. i Sri. : 8:00 - 16:00 
Uto i Čet.: 9:00 - 18:00
Pet.: 9 - 14:00

Haulikova 1, 10000 Zagreb
+385 (0)1 481 8450