Pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova obavijest o privatnosti govori Vam što možete očekivati kada društvo MEDIHOM  d.o.o., Zagreb, Haulikova 1, OIB: 27185622332 (u daljnjem tekstu: MEDIHOM ) prikuplja osobne podatke o Vama kada koristite usluge našeg društva. MEDIHOM  se obvezuje zaštititi Vaše osobne podatke kada koristite naše usluge. Kad god pružite takve informacije, Vaše ćemo podatke koristiti samo u skladu sa svim primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Vaši će se podaci čuvati u sigurnom okruženju, a pristup će biti ograničen.

Obećavamo prikupljanje, korištenje i pohranjivanje Vaših osobnih podataka činiti na siguran način.
Obećavamo da ćemo koristiti Vaše osobne podatke transparentno i samo za određene svrhe.
Obećavamo da ćemo vas informirati o načinu na koji upotrebljavamo Vaše podatke i kome ih dajemo.

Koje ćemo podatke prikupljati o Vama?

Osobni podaci koje prikupljamo vezani su za razlog prikupljanja. U većini slučajeva radi se o osnovnim osobnim podacima poput:

-ime i prezime, OIB, adresa, e-mail, datum rođenja, potpis, kontakt podaci i sl. Također kako bismo bili u mogućnosti pružati Vam usluge nužni su nam Vaši zdravstveni podaci koje obrađujemo sukladno naravi usluge koju ste zatražili. Za ovakvu obradu nužna nam je Vaša privola. Privolu koju ste dali u svakom trenutku možete povući i to pisanim putem na adresu MEDIHOM  d.o.o., Zagreb, Haulikova 1, OIB: 27185622332 ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Kako ćemo koristiti informacije koje prikupljamo?

MEDIHOM  će koristiti vaše osobne podatke za više svrha, uključujući sljedeće:

 • Radi prethodnih radnji nužnih za sklapanje ugovora.
 • Radi sklapanja i ispunjenja ugovora o korištenju naših proizvoda i usluga.
 • Radi ispunjenja naših legitimnih poslovnih interesa, prilikom čega ćemo uvijek paziti i na Vaše interese.
 • Radi ispunjavanja zakonskih obveza sukladno pozitivnim zakonskim propisima.
 • Da bismo Vam pružili povratne informacije na Vaše upite i pritužbe.
 • Da bismo Vam poslali marketinške komunikacije o proizvodima i uslugama naše tvrtke. Mi ćemo to učiniti samo ako nam date jasnu suglasnost da to želite. Zakonsko opravdanje za slanje marketinških obavijesti o našim proizvodima i uslugama je da ste dali jasan pristanak da se Vaši osobni podaci koriste u tu svrhu. Uvijek imate kontrolu nad svojim podacima, te se možete isključiti od daljnjeg primanja marketinških obavijesti na isti način kako ste na isto i pristali.

Vaše ćemo podatke čuvati u okviru naše tvrtke i naših povjerljivih trećih osoba, osim u slučajevima gdje je otkrivanje zakonom propisano, npr. Državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona.

Koliko dugo ćemo zadržati Vaše podatke?

Vaši osobni podaci čuvat će se u periodu (3 GODINE)  nužnim za ispunjenje obveza iz zakona, ugovora ili sukladno predviđenim svrhama prikupljanja.

Vaši osobni podaci koje obrađujemo isključivo na osnovi privole bit će zadržani u razdoblju postojanja Vaše privole.

Koja imam prava nad mojim osobnim podacima?

Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka od nas imate pravo zatražiti:

 • Pristup svojim osobnim podacima postavljanjem zahtjeva za pristup.
 • Ispravak, Brisanje i Ograničavanje obrade Vaših podataka ako je to opravdano
 • Prijenos podataka
 • Pravo na prigovor
 • Pravo na pritužbu nadzornom tijelu.

Detaljne informacije o kategorijama osobnih podataka, svrhama prikupljanja i pravnoj osnovi, te VAŠIM PRAVIMA I NJIHOVOM OSTVARENJU nalaze se u našem Pravilniku o načinima obrade i korištenja osobnih podataka koji Vam je dostupan u našim poslovnicama i na našoj službenoj web stranici na poveznici www. homeopatija-centar.com ili www.medihom.hr

Da biste ostvarili svoja prava vezano za obradu Vaših osobnih podataka ili ukoliko smatrate da je obrada osobnih podataka koju provodimo protivna propisima o zaštiti osobnih podataka molimo Vas da nas obavijestite o istome pisanim putem na adresu MEDIHOM  d.o.o., Zagreb, Haulikova 1, OIB: 27185622332 ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

O svakoj promjeni Pravila privatnosti biti ćete obaviješteni na našoj web stranici: www. homeopatija-centar.com i/ili www.medihom.hr i/ili na oglasnoj ploči društva.

 

 

 

 

Glavni izbornik

Haulikova 1, 10000 Zagreb
+385 (0)1 481 8450